STOCKHOLMS KULTURFESTIVAL
LADDA NER
Olivia Stevens
OLIVIA STEVENS
"ROMANCE" – FRANSK CHANSON MED BL.A. BARBARA, BREL & PIAF
16/8, 16
| 12.20 ‒ 13.00
| SKEPPSBRON

En musikalisk karusellresa genom de upplysta gränderna i Paris med sånger av de mest populära franska kompositörerna någonsin, framförda av hyllade sångerskan och skådespelerskan Olivia Stevens. Färden går från Aznavours sånger om Paris och ”Pigalle”, via Piafs hyllning till kärleken ”Hymne a L’Amour”, till sången ”Du får inte gå” av Jacques Brel. "Romance" lämnar ingen oberörd. 

Följ med på en galen, omtumlande och himmelskt vacker resa när chansonerna framförs både på franska och i ny engelsk och svensk översättning.

MEDVERKANDE
Regi: Eric Michael Gillett
På scen: Olivia Stevens
Musiker: Bjarne Löwdin

Oliva Stevens har spelat ledande roller i teater- och musikföreställningar i Stockholm, London och New York. Hon har spelat sina egna föreställningar på Carnegie Hall och Metropolitan Room i NY och inte minst på Berns, Stockholms Stadsteater och Orionteatern i Stockholm. Hon har även gästat Allsången.

Expressens recensent har beskrivit henne som “WUNDERBAR!”, New York tidningen, Cabaret Scenes, har kallat henne ”…ett fynd”. När hon gjorde sin debut på Carnegie Hall, skrev New York Calling: “The most daring expedition of the evening!” och THE TIMES i London, kallade hennes föreställning för ”fängslande".

LäNKAR
Romance-En hyllning till Piaf och Brel
Olivia Stevens hemsida
Olivia logo siluett.jpeg
Romance logga.jpg