Alla programpunkter

Papa CJ (IN)

Stand-up comedy

  • Dans, Teater & Cirkus
  • Indien
Bild på: Papa CJ (IN)
När
  • Lör 19/08 21.30–22.30 Skeppsbron

Gör er beredda på en kväll ni aldrig upplevt på Stockholms Kulturfestival när standup-komikern Papa CJ tar scenen på Skeppsbron, den enda indiska standupkomikern som uppträtt för ett utsålt Sydney Opera House.

Papa CJ har vunnit priser både som Asiens och Indiens Best Stand-up Comedian och Forbes Magazine har kallat honom ”The Global face of Indian stand-up”. Till det kan han lägga till 2 000 shower i fem kontinenter och föreställningar som sänts på NBC, BBC, Comedy Central, Showtime, MTV, Paramount, The Comedy Channel, ITV och massor av andra internationella kanaler. Han spelade in en Showtime USA Stand-up Comedy Special med en av världens största komiker, Russell Peters i Amsterdam och i den amerikanska TV-showen Last Comic Standing, blev han utvald som en av de tio bästa akterna i konkurrens med 3 000 medtävlare från hela världen.

När Stockholms Kulturfestival kliver in på standupscenen gör vi det med besked, missa inte detta!

PS. För er som inte kan vänta tills lördagen kommer Papa CJ vara konferencier och köra kortare set under Bollywood kvällarna på GAT. Tisdag 15/8 kl 19.50, kl 21.30 samt onsdag 16/8 kl 19.20, 21.30 och 23.00. 

Länkar

Festivalinformationen finns på Norrbro och
vid Dansbanan på Karl XII:s torg.

Se fler program