Stockholms Kulturfestival sker mitt i city och består av hela sex festivalområden: Sergels torg, Kungsträdgården, Karl XII:s torg, Gustav Adolfs torg, Norrbro och Skeppsbron.

Sergels torg

Sergels torg är huvudområdet för festivalens ungdomsprogram UNG. Pssst! Det finns fler programpunkter för unga utspridda på festivalen. Håll utkik efter UNG-märkningen! 

Kungsträdgården

Lummiga Kungsträdgården är festivalens familjeområde där du kan uppleva rolig kultur för stora som små. Två scener i parken och en tredje vid Karl XII:s torg fylls med cirkus, dans, musik och teater. I tälthallarna vid dammen kan du pyssla, skapa och testa spännande saker som till exempel prova en riktig rustning. För dig som vill ta det lite lugnare går det att landa med en bok i mysiga Bokbussen. 

Karl XII:s torg

I södra delen av Kungsträdgården ligger festivalens oas, Karl XII:s torg. På dagtid intas den intima scenen av aktiviteter för familjen med allt från babydans till busig teater. På eftermiddagarna kan du komma hit och delta i workshops och kanske lära dig något nytt. När solen börjar gå ner dansar vi in natten tillsammans. Regnar det? Här finns det tak!

Gustav Adolfs torg

Festivalens största scen tornar upp sig på Gustav Adolfs torg med pampiga Kungliga Operan som fond. Här kommer det att bjudas på storslagna konserter med artister i världsklass till långt in på natten.

Norrbro

Till Norrbro – mellan Kungliga slottet och Gustav Adolfs torg – beger du dig när hungern och törsten sätter in. Hela bron bubblar av spännande smakupplevelser och ett variationsrikt utbud av mat och dryck.

Skeppsbron

På kajen vid Kungliga slottet hittar du festivalområdet Skeppsbron. Festivalens näst största musikscen ligger här med konserter dag som natt. Här kan du till exempel uppleva jazz, rap, soul, världsmusik och mycket annat. Till Skeppsbron går du för medryckande konserter, spännande möten och härligt festivalhäng.