Med bara några månader kvar till sommarens stora kulturfest bokas det för fullt inför Kulturfestivalen. Redan nu står det klart att Myra Granberg och Rebecca & Fiona är några av artisterna som spelar på sommarens festival.

Den 16-20 augusti är det återigen dags för Kulturfestivalen att ta över huvudstaden.

Årets festival bjuder på fem fullspäckade dagar på sex olika festivalområden och självklart är det fri entré.

Popfest på Skeppsbron

Lördagen den 19 augusti förvandlas kajen nedanför Kungliga Slottet till ett enda stort dansgolv när Myra Granberg följd av DJ-duon Rebecca & Fiona intar Skeppsbroscenen.

Myra Granberg är popundret som släpper hits på löpande band. Sedan hon slog igenom 2019 har hennes musik streamats över 135 miljoner gånger och hon fortsätter klättra upp allt högre på Sveriges artisthimmel.

Vem har inte dansat sig svettig till hiten ”Bullets”? Grammyvinnarna Rebecca & Fiona är en självklar del av både den svenska och internationella musikscenen och har sedan debuten 2011 turnerat och fått publikhav att festa loss världen runt.

– Jag är så peppad på årets festival! Vi i gänget bakom Kulturfestivalen jobbar för fullt för att ge vår publik ett tätt program med allt ifrån feta partyn och mysiga familjeaktiviteter till intressanta livepoddar och konserter i varje genre, säger Sofie Almroth Ejmunds, producent på Kulturfestivalen.

Mer information om programmet och ytterligare detaljer kring festivalen kommer publiceras löpande under våren och sommaren.