Den 18 augusti är Selam tillbaka på Kulturfestivalen och bjuder återigen in till musikfest, denna gång med en tung trio. Missa inte när Orchestra Baobab, Ana Tijoux och afrobeat-stjärnan Mr Eazi intar den stora scenen på Gustav Adolfs torg och bjuder på en kväll som sent kommer att glömmas.

Selam är äntligen tillbaka på Kulturfestivalen med en trestegsraket och en fest i musikens och dansens tecken.

Kvällen inleds med Västafrikas mest mytomspunna musikensemble, Orchestra Baobab med sin oefterhärmliga afrokubansk-senegalesiska låtskatt. Efter det tas scenen över av chilenska hip hop- och r’n’b-ikonen Ana Tijoux, som mer än någon annan tonsatt den nya vågen av rörelser i Chile. Kvällen avslutas med den unika blandning av afrobeat och amapiano som bara kan levereras av Mr Eazi, kronprinsen av nigeriansk dansmusik, tillsammans med senaste projektet ChopLife SoundSystem.

Under kvällen intar Fernand MP och duon Electropic, mer kända som Salla Salazar (Redline Records) och Aïssa Diene (Sugarcane) DJ-båset för att få hela Gustav Adolfs torg att festa som om att det inte finns någon morgondag, missa inte det!