Alla programpunkter

Agera för fred

PeaceWorks

  • Design & Konst
  • Hållbarhet
  • Prat
Bild på: Agera för fred

Idag är det kanske viktigare än någonsin att stå upp för ett rättvist samhälle i fred. PeaceWorks är en ungdomsorganisation där du kan hitta just ditt sätt att göra det! I deras tält kan du vara med och #AgeraFörFred.

Det finns olika stationer där du bland annat kan skapa för fred, skriva för fred och fota för fred. Om du är pysselsugen så kan du delta i deras glitter- och armbandsverkstad! Det kommer också att arrangeras olika tävlingar och du kan få information om hur du kan engagera dig inom PeaceWorks. Visste du att du till exempel kan åka som volontär till projekt över hela världen, eller söka om stipendier för att driva dina egna projekt? Kom till PeaceWorks tält för att få veta mer. 

Vilken är din väg till fred?
 

Medverkande

De som deltar på festivalen är unga engagerade, och anställda på PeaceWorks.

PeaceWorks är en fredsorganisation, av och för unga. Genom våra tre verksamheter – förening, utbildning och volontärutbyten – arbetar vi aktivt för feminism, antirasism, ickevåld, global rättvisa och ungas organisering. Vi tror att det finns många vägar till fred och att det viktigaste är att organisera sig, smått eller stort.

Länkar