Alla programpunkter

Dansa! Spela!

Studiefrämjandet Stockholms län

  • Dans
  • Musik
Bild på: Dansa! Spela!

Sväng förbi Studiefrämjandet för en riktig dansfest! Det blir dansworkshops, öppen dansscen, battles och uppträdanden i olika dansstilar. Till exempel blir det koreografitävling "Skapa Dans", så om du vill visa din egen dans och utvecklas som dansare och koreograf så är detta ett perfekt tillfälle. Är musik din grej? Kom hit och stäm upp kareokemaskinen eller var med på dj-workshop med Kulturföreningen Podium. Eller varför inte delta i en skissworkshop med föreningen Graffitifrämajndet.

Går du och funderar på egna projekt och behöver finansiering? Studiefrämjandet tillsammans med Kulturstöd för unga kan hjälpa dig på vägen! Träffa coacher som kan hjälpa dig med ansökningar och unga som har fått pengar som kan berätta om sina olika projekt.

Som avslutning släpps ett stort stort k-pop-party loss tillsammans med Stockholms Östasiatiska Kulturförening. Detta och mycket mer händer i festivalens hetaste tält!

Medverkande

Stockholms Östasiatiska Kulturförening, Skapa Dans, Culture of 4, Tropassinho, Kulturföreningen Podium, Graffitifrämajndet, Kulturstöd för unga

Länkar