Alla programpunkter

Föreläsning: Meditation och mind management 2.0

Upptäck din "IT" - din inre teknik med Swami Jyothirmayah

  • 0–13 år
  • Indien
  • Samtal & Litteratur
Bild på: Föreläsning: Meditation och mind management 2.0
När
  • Lör 19/08 - 2017 15.00–16.30 Studion
  • Denna programpunkt är från 2017

En unik session för att lära dig att stänga av och koppla upp – med Swami Jyothirmayah,

"Ju mer tidspressad du är, desto djupare vila måste du ta, och desto viktigare är meditation"
Sri Sri Ravi Shankar

Dagens teknik gör att vi kan vara uppkopplade till omvärlden i nästan varje ögonblick; sociala nätverk, mobiltelefoner, online webcasts etc.

I allt detta tekniska buller, hur kan vi hitta inre lugn?

Vardagen är full av moln av stress och oro. Med hjälp meditation kan de här molnen skingras och du kan uppleva lugn, frihet, intuition och ett överflöd av kreativitet.

Kom och lär dig hur du kopplar från för att koppla upp igen – inifrån. En unik möjlighet att lära sig uråldriga, kraftfulla tekniker för att eliminera stress, minska ångest, förbättra fokus och öppna dörren till oändlig kreativitet med Swami Jyothirmayah: en aktad fredsambassadör och internationell yogalärare.

Medverkande

Swami Jyothirmayah är en internationell direktör och ledande instruktör på Art of Living. Han har lärt ut yoga och meditationstekniker till tusentals människor i över 40 länder, både hälsovårdspersonal, media, affärsmän, parlamentariker, politiska ledare, som i fängelser och avlägsna byar i Indien.

Jyothirmayah är ett levande exempel på hur man kan vara framgångsrik, stressfri och glad genom yoga och meditation, och många lockas till hans praktiska visdom, enkelhet och charm.

Som föreläsare har han representerat Art of Living och Sri Sri Ravi Shankar på många konferenser runt om i världen (Europa, Amerika, Afrika och Nepal och Indien), bland annat i FN: s internationella ekonomiska, sociala och kulturella forum och International Forum of Cultures (New Delhi).

Länkar