Alla programpunkter

Kreativt skapande

Hemgård Stockholm

  • Design & Konst
  • Sport & Spel
Bild på: Kreativt skapande

Varje dag erbjuder Hemgård Stockholm olika kreativa workshops så kom förbi och skapa, häng, ladda mobilen, prova något nytt, var med och fånga ditt bästa insta-moment utefter dagens tema!

Tisdag

# KÄRLEK – Kom och skapa en cool T-shirt under vår workshop "T-shirt remake", med enkla knep kan du förvandla en vanlig T-shirt till en snygg sommartop, en väska, ett fint armband eller något helt annat som du önskar.

Onsdag

# VATTEN – Knyt snygga läderarmband i makramé, för både hon, han och hen. Lär dig också att knyta din egen ap-näve av tjärdoftande märling. Som du sedan kan använda som nyckelring eller som snygg dekoration.

Torsdag

# CHILL – Kom och designa dina egna festivalpins! 

Fredag

# DRÖMMAR – Tillverka dina egna jongleringsbollar och testa dem på plats tillsammans med clown- och cirkusartisten Linn Holm. Du får även chansen att träffa RWS Rosa United som är ett fotbollslag för etablerade svenskar och nyanlända till Sverige. Ställ frågor eller var med och kicka boll.  En smed finns på plats och visar grunderna i smide, du får prova på att smida en krok som du sedan får ta med dig hem.

Lördag

# FEST – Kom och prova på olika typiska kollo-aktiviteter. Har du varit på kollo under sommaren blir detta också den naturliga återträffspunkten att träffa polarna på.  Missa inte att få veta vad som händer under en dag på kollo!  Prova på "kollo-lekar" och kika på bilder från sommaren! En smed finns på plats och visar grunderna i smide, du får prova på att smida en krok som du sedan får ta med dig hem.

Medverkande

Hemgård Stockholm – här skapas möten mellan människor i alla åldrar, av olika nationalitet och med olika livserfarenhet och bakgrund. Hemgårdarna erbjuder kultur, gemenskap, kurser och kreativa aktiviteter. En hemgård är en plats där människor får chans att växa som individer och känna gemenskap.

Dörren ungdomsateljé, Mäster Olofsgården
Studio Ung, Midsommargården
Skeppsholmsgården
Birkagården

Länkar