Alla programpunkter

Namaste Stockholm: Yoga– YogaDevi

YogaDevi

  • 0–13 år
  • 13–19 år
  • Indien
Bild på: Namaste Stockholm: Yoga– YogaDevi
När
  • Ons 16/08 - 2017 08.00–10.00 Dansbanan
  • Fre 18/08 - 2017 08.00–10.00 Dansbanan
  • Denna programpunkt är från 2017

Starta dagen med välgörande morgonyoga! 

08.00–08.50 Ashtangayoga
08.50–09.00 Paus
09.00–09.50 Yinyoga & pranayama (andningsövningar)

Välj om du vill gå på ena eller båda klasserna. Ta med egen matta samt ta på mjuka kläder, vanliga träningskläder, inga skor behövs.

Ashtangayoga:
Passar alla nivåer. Du leds genom solhälsningar, stående positioner, några sittande positioner och avslutning. Du är med utifrån din egen förmåga. Ashtangayoga är en dynamisk form av yoga som består av ett antal ställningar ur hathayogatraditionen som binds samman med rörelsesekvenser till olika serier där varje ställning bygger på den föregående.

Yinyoga & Pranayama
En stillsam och meditativ yoga för alla nivåer. Det här passet är för dig som vill hitta ett inre lugn och stabilitet samt få tillgång till mer kraft och energi. Yinyoga är en återhämtande form av yoga där du sitter och ligger länge i varje position och på så sätt släpper taget och låter kroppen öppna upp i egen takt. Bindväven stimuleras, kroppen blir smidigare och cirkulationen i kroppen kommer igång. Passet avslutas med pranayama som är andningsövningar som öppnar upp den inre livskraften och förbereder för meditation. Inga förkunskaper krävs.

Medverkande

YogaDevi drivs av Pernilla Cristvall och AnneSophie Sjöblom och består av två yogastudios på Kungsholmen som i första hand är inriktade på ashtanga-, yinyoga, pranayama och ayurveda. Utöver ordinarie yogaklasser erbjuds lärarutbildningar, workshops, fördjupningskurser, resor och retreats inom yoga, ayurveda och pranayama. Undervisningen sker i små personliga grupper.

Länkar