Alla programpunkter

Norlie & KKV

Huvudakt

  • Musik
Bild på: Norlie & KKV

Norlie & KKV har lyssnats mer än de flesta svenska artisterna – endast besegrade av världsjätten Avicii när Spotify räknade lyssningar här om året. Under årets turnépremiär slog de publikrekord på Gröna Lund!

Medlemmarna i Norlie & KKV är båda från Stockholm. Norlie är uppvuxen på Stora Essingen och redan i tidiga tonåren började han posta egna låtar på hiphopforumet Whoa. Ute i Visättra, Flemingsberg, bodde KKV som gjort en liknande resa. Deras vägar möttes och de började göra musik tillsammans under sista året i gymnasiet. I år har duon släppt nya singeln ”Säg nåt som får mig att stanna” och drar ut på en större sommarturné!

– Vi är väldigt glada över att vi får möjligheten att ge oss ut på turné, för tredje året i rad. För all kärlek vi har fått på scenen vill vi ge tillbaka allt och lite till. Peppen har aldrig varit högre och sommaren 2017 kommer bli en milstolpe i vår karriär. Vi och vårt fantastiska band och crew ska bjuda på en show som vi rakryggade kan säga är den bästa vi någonsin gjort. Hoppas vi ses i sommar!, hälsar Norlie & KKV

Knyt på dig de dansvänliga skorna och kom till Kungsan under festivalens sista kväll!

Medverkande

Sonny Fahlberg – sång
Kim Vadenhag – sång
Ludwig Schöllin – gitarr
Jocke Wallin – trummor
Olov Nordström – Keys/bas
Cosima Lamberth – Keys/percussion
Martin Chandra – FOH
Jakob Larsson – LD
David Wiltz – Backline
Nicklas Ström – Turnéledare

Länkar