Alla programpunkter

Popcorner med SLBU

Sveriges Blåbandsungdom

  • Prat
  • Sport & Spel
Bild på: Popcorner med SLBU

Stockholms Blåbandsungdom bjuder in till sitt popcorner där kreativitet, utmaningar och lekfullhet står i centrum. Inspireras och utmanas att prova på olika aktiviteter och tävlingar!

Make a Move – ställ dig framför kameran och ge uttryck för din personliga danspose! Bilderna skrivs ut på plats och du kan tävla själv eller ihop med en kompis. 

Make a Guess – utmana nya och gamla vänner i en ordtävling som går ut på att beskriva specifika ord utan att ta dem i benämning. 

Make a Dare – Vem vågar mest? Anta utmaningen genom att snurra på vårt lyckohjul! Där pilen stannar finner du instruktion till en utmaning.

Make It Rain  under festivalens vatteninspirerade-dag kan du delta i en tävling som kombinerar nytta med nöje. Här finns en stor hink som skall fyllas med vatten. Genom att kasta boll och sikta på hål med olika svårighetsgrad samlar du på dig poäng som omvandlas till centimeter och motsvarande mängd vatten hälls ner i hinken. För varje uppbåd liter skänker SLBU en summa pengar för att stödja ett vattenprojekt ute i världen.

Frågesport – svara och filosofera kring frågor gällande alkohol och droger. Mest och bäst svar ger vinst!

Tjejhörna – ett utrymme för dig som tjej hänga med ungdomsledare och pedagoger från Tjejhuset i Södertälje. Möt kvinnliga förebilder, pyssla, lär dig att återvinna material eller diskutera viktiga frågeställningar och ta del av aktiviteter riktade till tjejer.

I alla tävlingar har du förstås möjlighet att vinna schyssta priser så missa inte att kolla in festivalens poppigaste tält! 

 

Medverkande

Roundabout Moving Girls
AfroHop Crew
Ordförande & moderator: Iman Djelloul
Tjejhuset Södertälje

Länkar