Alla programpunkter

Stockholms fotomaraton 2017

  • Cirkus & Teater
  • Film & Foto
Bild på: Stockholms fotomaraton 2017
När
  • Lör 19/08 - 2017 12.00–. Mer i festivalen
  • Denna programpunkt är från 2017

Ett fotomaraton är den perfekta fotoutmaningen för alla som älskar fotografering. Under 24 timmar ska deltagarna fota en serie med 24 bilder. En stad, 24 timmar, 24 teman.

Det är dags för den fjärde upplagan av Stockholm Fotomaraton! Förra året samlade #Fotomaran16 närmare 400 fotografer och gav dem ett roligt och utmanande dygn tillsammans där allt handlade om att fånga rätt känsla i varje bild. Det var ett dygn som speglades av mycket glädje och kreativitet samt en hel del trötthet.

Nu har du chansen att känna på den underbara stämningen när Stockholm återigen fylls med fotografer som alla har ett och samma uppdrag. Att hålla kreativiteten uppe och fånga just sin unika bildserie. Spontanitet, uppfinnarglädje, uthållighet och förmågan att ha kul är alla komponenter som bidrar till en lyckad bildserie. En lyckad serie med foton som dokumenterar Stockholm under ett härligt sensommardygn.

För de som lyckas hålla glädjen och kreativiteten uppe hela vägen till slutet och fånga tävlingens teman på bästa sätt finns chansen att hitta en plats bland topp 10 eller varför inte vinna hela tävlingen.

OBS! Deltagande kräver köp av biljett, se mer information på www.stockholmfotomaraton.se

Medverkande

Stockholm Fotomaraton

Länkar