Alla programpunkter

Teatern Under Bron presenterar "Skuldsanering"

Premiär!

  • Dans
  • Köp biljetter
Bild på: Teatern Under Bron presenterar "Skuldsanering"
När
  • Fre 18/08 - 2017 19.00–. Mer i festivalen
  • Lör 19/08 - 2017 19.00–. Mer i festivalen
  • Sön 20/08 - 2017 16.00–. Mer i festivalen
  • Denna programpunkt är från 2017

Se det nyskrivna svenska dramat "Skuldsanering". Ett svart kammarspel om vår kollektiva skuld likväl den individuella. 

Teatern under bron är ny spännande kommersiell utomhusteater under Liljeholmsbron i Hornstull. En alternativ teaterscen för 300 besökare med tillhörande servering som årligen återkommer med föreställningar under sensommaren. I nära samarbete med Hornstulls Marknad blir teatern den förlängda delen av ett redan sjudande kulturliv.

Efter sin omtalade och uppmärksammade bok ”I Skuggan av San Siro” blir "Skuldsanering" Martin Bengtssons professionella dramatikerdebut och med sig har han vännen och kollegan Ronnie Sandahl som dramaturg.

För regin står en av de mest omtalade debutanterna just nu; Rojda Sekersöz. Efter prisregnet på Göteborgs Filmfestival hade hennes debutfilm ”Dröm vidare” premiär nyligen. Unisont hyllad och omtalad tar Rojda steget vidare till teatervärlden och debuterar som teaterregissör.

Med ett av förra årets mest hyllade album, ”Rum 4 Avd. 81”, i ryggen och en turné som aldrig tar slut är artisten Kristian Anttila redo för ytterligare utmaning i sin långa framgångsrika karriär. Skuldsanering blir Kristians debut som kompositör i teatersammanhang.

OBS – kräver köp av biljett via föreställningens egna biljettlänkar.

Medverkande

Regi: Rojda Sekersöz
Manus: Martin Bengtsson
Dramaturg: Ronnie Sandahl
Kompositör: Kristian Anttila

Länkar