Impro Comedy med Presens Impro

17/8
18:00-19:00
Skeppsbron
Komedi, Teater & Cirkus
Foto: Amanda Lindmark

En improviserad komedishow som förvånar komikerna lika mycket som dig!

Vad Presens Impro inspireras av är olika från gång till gång. Kanske har de en konversation med publiken, kanske har de en gäst som berättar något den varit med om eller så låter de ett ord inspirera till sina sketcher. Genom att låta sina humorhjärnor gå på högvarv och hela tiden följa den roligaste idén blir det en halsbrytande färd där fåniga karaktärer avlöser varandra och scenbytena sker snabbt som bara den. Föreställningen är helt improviserad vilket betyder att improkomikerna inte har manus och allt som händer på scenen förvånar dem lika mycket som publiken.

Presens Impro är Sveriges enda improteater med renodlat fokus på amerikansk impro comedy i den stil som spelas på humorscenerna UCB och Second City i USA. Presens drivs av My Gudmundsdotter och Erik Broström som just nu är aktuella som imitatörer/dockspelare i satirsuccén “Herr Talman” på SVT.

Den improviserade komedishowen spelas varje festivalkväll klockan 18.00 vid segelbåten Emely Raven på Skeppsbron. Här kan du skratta till en föreställning som aldrig spelats förr och aldrig kommer att spelas igen.


Liknande program

Medverkande

  • My Gudmunsdotter, Improvisatör
  • Erik Broström, Improvisatör
  • Amanda Lindmark, Improvisatör
  • Andreas Anterot, Improvisatör
  • Michael Rendell, Improvisatör

Mer information

Stockholms stad reserverar sig för ändringar och felskrivningar.