Stallet till sjöss @Kulturfestivalen – Olle Linder ”Kasta Loss”

17/8
20:15-21:00
Skeppsbron
Dans, Musik
Foto: Peter Bothén

En skönt svängande helkväll med latinamerikansk musik

Ett skepp kommer lastat med glödande rytmer och sprudlande toner i sommarkvällen. Stallets båt S/Y Emely Raven som förra året spred musik längs Stockholms kajer ankrar i år vid Skeppsbron hela Kulturfestivalen. Varje kväll presenterar Stallet en ny konsert!

Det sjuder vid multiinstrumentalisten och låtskrivaren Olle Linders smältdegel av latinamerikansk musik. Med inspiration från både Brasilien och Argentina laborerar Linder samtidigt med inslag av både svensk och keltisk folkmusik. Som slagverkare, basist och trummis, men även på allehanda stränginstrument, har Olle Linder spelat med bland annat Ale Möller, Simone Moreno och Celtic Roots.

Det nya albumet ”Kasta loss” är hans andra album i eget namn och består av sånger han skrivit och samlat på sig under åren. Nu är det dags för dessa sånger att sätta segel och fara ut i världen. Med sig på scen har han idel stjärnor från den svenska folk- och världsmusikscenen.Konserten sker på skutan Emely Raven som ligger förtöjd nedanför Logårdstrappan. Slå dig ner på kajen och lyssna!

Liknande program

Medverkande

  • Olle Linder, gitarr & sång
  • Natasja Dluzewska, fiol & sång
  • Valter Kinbom, percussion & sång
  • Caroline Schröder, sång & gitarr

Mer information

Stockholms stad reserverar sig för ändringar och felskrivningar.