Alla programpunkter

Blenda + Isaac & The Soul Company

Alfahona i RnB/trap möter soulens punkare

  • Musik
Bild på: Bild på:
När
  • Fre 17/08 22:30–23:30 Skeppsbron

Frenetisk eufori och musikalisk urladdning utlovas när Blenda och Isaac & The Soul Company delar scen. Soulpunkens sjumannaband med galen energi möter här den musikaliska alfahonan som har avantgarde RnB, afrobeat och trap som arena.

In-your-face-popsoul och fullkomlig energi
Från sin frontman till sin blåssektion skapar Isaac & The Soul Company en energi som inte matchas av något annat liveband. De är ensamma i sin genre ”soulpunk” där musiken präglas av 60-talets motown- och chicagosoul men levereras med en modern edge. De har sålt ut Fasching, Nalen och Cirkus och under 2018 släpper de 12 singlar, en låt varje månad.

Total auktoritet möter total vibe i den musikaliska alfahonan Blenda. Element av jazz, afrobeat & gospel gifter sig med avant garde-soundet från producentkollektivet Edgeology​ i en hänsynslös & in-your-face take på modern popmusik.

I den samproducerade låten “Talk” blir det tydligt vad som förenar dessa till synes omaka akter; en hänsynslös in-your-face-popsoul och fullkomlig energi kombinerad med två starka röster och personligheter.

Medverkande Länkar

Nycirkus fanns på alla håll och kanter  i år