Alla programpunkter

The Vybe med Prince & Mary

Lit RnB-singalong med Blacknuss

  • Musik
Bild på: Foto: Mahad Mohamed Bild på:
När
  • Tors 16/08 16:00–17:00 Skeppsbron
  • Fre 17/08 16:00–17:00 Skeppsbron

Festivalens egna AW-häng men energi, nostalgi och sångglädje!

Du i publiken sjunger med och dansar till RnB från 70- till 00-talen tillsammans med våra två MCs, Prince Prime och Mary N’Diaye, uppbackade av Blacknuss.

Från Tensta Gospel Choir till Lotta på Liseberg
Prince Mpedzisi & Mary N’Diaye har båda en bakgrund som rappare/sångare och är sedan 10 år tillbaka leadsingers i bandet Blacknuss. Mary känns igen från TV-program som Så ska det låta, Lotta på Liseberg och Melodifestivalen. Prince har som medlem i Tensta Gospel medverkat i program som Sommarkrysset, Allsång på skansen, Melodifestivalen, Lyckliga gatan, Grammisgalan, Rockbjörnen och diverse andra offentliga sammanhang.

Mary är aktuell med sitt debut album BLACK GRACE med release datum den 25 Maj. Albumet, som hon släpper på sitt egna skivbolag RockAfrick Records, gästas av bland annat Prince på låten Money Sucker.

Även Prince släpper nytt material till hösten 2018 under pseudonymen WOE, ett projekt som han arbetat fram tillsammans med skivbolaget 2020 Records. Första singeln Seven Woes finns på Spotify och både Mary och Prince har skrivit och medverkar på samtliga låtar från Blacknuss senaste EP, BLACKNUSS 2.0 som även den finns tillgänglig på Spotify.

Dessa konserter presenteras i samarbete med Ozone och Robin Sharmin Film

Medverkande Länkar I samarbete med

Vill du läsa förra årets program så hittar du det i menyn