Alla programpunkter

Dj Black Moose & Dj Ibbi Chune

  • Dans
  • Musik
Bild på:
När
  • Fre 16/8 - 2019 18:00–21:00 Gustav Adolfs torg
  • Fre 16/8 - 2019 22:30–23:00 Gustav Adolfs torg
  • Fre 16/8 - 2019 24:00–02:00 Gustav Adolfs torg
  • Denna programpunkt är från 2019

Sveriges största Afrobeatsfest genom tiderna sker den 16 augusti när Nigerias megastjärna Maleek Berry, Svensk-Gambianska kulturutbytet Benachin och legendariska Blacknuss uppträder LIVE på Selam@Kulturfestivalen 2019! Kvällens Pre och After Party styrs upp av ingen mindre än Dj Black Moose och Ibbi Chune!

Ibbi Chune
Ibbi är av våra uppcoming dj:s som har syns och spelat på mer på klubbarna i Stockholm den senaste tiden. Med en mix av Afrobeat, hiphop, dancehall och rnb bjuder hon på en fin fusion av dansanta musikstilar. Detta är någon vi kommer att se mer av i framtiden på Stockholms klubbscen.

Black Mosse
Black Moose är en av Sveriges mest bokade Urban Dj. Han har arbetat med välkända svenska akter som Lazee, Näääk & Nimo, Ken Ring, Abidaz, Erik Lundin och öppnat för internationella artister som The Game, Ice Cube, Wiz Khalifa, 50 Cent, Young Jeezy, Mos Def, Talib Kweli, , bara för att nämna några. I januari var han med Selam i Gambia med projektet Benachin och spelade på Selam Festival Banjul 2019, nu kommer han tillsammans med Dj Ibbi Chune spela på för och efterfesten på Selam@Stockholms Kulturfestival.

Dj Black Moose & Dj Ibbi Chune spelar före, mellan och efter schemalagda konserter på Gustav Adolfs torg.


Detta är en del av Selam @ Stockholms kulturfestival

Cirkus, musik, dans, häng, mat – Vad är du sugen på?