Alla programpunkter

Space A Go Go: Apollo Rising

En föreställning som tar oss med på resan där människan för första gången besökte en annan himlakropp.

  • Musik
  • Rymden
Bild på:
När
  • Lör 17/8 - 2019 21:00–22:00 Skeppsbron
  • Denna programpunkt är från 2019

Upplev en filmkonsert som är inspirerad av Apollo-programmet och månlandningen för 50 år sedan. I ”Apollo Rising” möts film, musik och vetenskap i en hyllning av en era då framtiden fortfarande var hypermodern.

På scenen står bandet Inkal som framför nyskriven musik av Kristian Holmgren, inspirerad av science fiction-soundtrack, spacerock och gammal electronica.

På skärmen följer vi Henning Lindahls tolkning av astronauternas resa, från förberedelserna innan avfärd i Apollo 11 tills att Neil Armstrong blir den första människan att gå på en annan himlakropp.

Med inspiration från 1960- och 70-talens rymdfeber bjuder rymdklubben Space a Go Go in till en magisk kväll på Skeppsbron. Kvällens DJs och VJs från Fly Interzone bjuder på spacerock, krautrock och retrofuturism.

Space A Go Go:
Med inspiration från 1960- och 70-talens rymdfeber bjuder rymdklubben Space a Go Go in till en magisk kväll på Skeppsbron. Kvällens DJs och VJs från Fly Interzone bjuder på spacerock, science fiction och krautrock med retrofuturism. Allt som en hyllning av eran då framtiden fortfarande var hypermodern.

Medverkande I samarbete med

Cirkus, musik, dans, häng, mat – Vad är du sugen på?