Alla programpunkter

AMWIN

  • Musik
  • Musik
Bild på:
När
  • Lör 18/8 - 2018 16:30–16:50 Stora Scen, We Are Sthlm
  • Denna programpunkt är från 2018

Med texter och en unik musikalisk stil som vägrar be om ursäkt tänjer AMWIN på gränserna och ger lyssnarna något äkta att relatera till. Highsnobiety valde att lista henne som en av tio artister att hålla extra koll på under 2018 och vi kan inte annat än att hålla med.

Rap med attityd och känsla
AMWIN kör både sång och rap, med mycket attityd och känsla. Musiken låter som pop blandat med ”urban musik”. Utöver att vara artist är hon också influencer med Instagram som största plattform.

Tidigare i år släppte AMWIN sin debutsingel “Uber”, en låt som handlar om dom som hänger kvar för länge. Folk som inte förstår konceptet ”Kom in, kom, gå vidare”. Nu är AMWIN tillbaka med nya låten ”Living Mistake” som är en hyllning till att livet ibland blir struligt och att det är helt ok.

AMWIN fick mycket uppmärksamhet med debutsingeln och tillhörande video som plockades upp av Milk, The Line Of Best Fit, Popdust och Rolling Stone India.

“…AMWIN is defining her own rules for the modern music video (and the modern woman as well). It’s her world and we’re all just living in it” – Milk

Länkar