Nyheter

Lucianoz klar för smygpremiären av Kulturfestivalen på Järvaveckan!

Den 30 maj blir det dansband på Järvaveckan när Kulturfestivalen och Järvaveckan går ihop och bokar dansbandsstjärnan Lucianoz.

Läs mer

Kulturfestivalen släpper första artisterna för 2024!

Det är både med spänning och glädje som Kulturfestivalen presenterar de första bokningarna inför årets stora kulturfest som kommer att äga rum mellan 14-18 augusti i Stockholm. Bland de första akterna finns kultbandet Teddybears, libanesiska popstjärnan Elissa och rapartisten Naod.

Läs mer

Rix FM festivalen gästar Kulturfestivalen!

Återigen kommer RIX FM Festival att gästa den stora scenen på Gustav Adolfs torg under Kulturfestivalen.

Läs mer

Kulturfestivalen återvänder – Spara datumen 14-18 augusti

Det är äntligen dags att återförena Stockholm med den sprakande Kulturfestivalen, som kommer att äga rum mellan den 14-18 augusti i år. Med en rikedom av kulturella upplevelser från hela världen är festivalen en höjdpunkt i stadens kalender.

Läs mer

Så blev Kulturfestivalen 2023

Kulturfestivalen är över för i år och sista dagen avslutades med en färgsprakande gatufest på Gustav Adolfs torg.

Läs mer

Seinabo Sey klar för Kulturfestivalens stora scen!

Svenska souldrottningen Seinabo Sey är klar för årets upplaga av Kulturfestivalen. Den 19 augusti är det dags för den albumaktuella sångerskan att inta den stora scenen på Gustav Adolfs torg.

Läs mer

Disco och DJs under Kulturfestivalen!

Njut av allt från dramatiska discohits till dancehall, boogie och brass när DJs och Sveriges Radios Symfoniorkester intar Gustav Adolfs torg under Kulturfestivalen.

Läs mer

Skeppsbroscenens program är här!

I år bjuder Skeppsbron på ett fullspäckat program. Upplev allt från konserter och dans på stora scenen, till författarsamtal och livepoddar på segelskutan S/Y Emely Raven.

Läs mer

Funkfest med extra mycket bas på Kulturfestivalen!

Riktigt tunga basgångar och garanterat groove utlovas när Blacknuss uppträder ihop med Ida Nielsen på Kulturfestivalen i augusti.

Läs mer

Tung trio artister klara för Kulturfestivalen!

Den 18 augusti är Selam tillbaka på Kulturfestivalen och bjuder återigen in till musikfest, denna gång med en tung trio. Missa inte när Orchestra Baobab, Ana Tijoux och afrobeat-stjärnan Mr Eazi intar den stora scenen på Gustav Adolfs torg och bjuder på en kväll som sent kommer att glömmas.

Läs mer

Upptäck årets familjeprogram på Kulturfestivalen!

Dansa loss till dinosaurierock, utforska bokbussen, se magisk teater eller prova på cirkus och streetdance. Den 16-20 augusti förvandlas Kungsträdgården till en hisnande och färgsprakande kulturfestplats för hela familjen.

Läs mer

Kulturfestivalen bjuder upp till dans!

Det blir dans i alla tänkbara former på Karl den XII:s torg i augusti när Kulturfestivalen återigen bjuder upp till dans med salsa, kizomba, afrobeat, finskt disco, tango, folkdans, Silent disco och mycket mer.

Läs mer

Hyllade röster från Mellanöstern på Kulturfestivalen!

Det blir både kurdiska folksånger och arabisk pop när de två världskända artisterna Aynur Doğan och Carole Samaha kommer till Kulturfestivalen i augusti.

Läs mer

Stand-up på Kulturfestivalen

Värm upp skrattmusklerna och gör dig redo för tre dagar fulla av igenkänning, underhållning och humor när den nya generationens komiker tar plats på scenen vid Karl XII:s torg i augusti.

Läs mer

Kultbandet Popsicle till Kulturfestivalen i sommar

De startade 90-talets stora indiepopvåg i Sverige och deras debutalbum ”Lacquer” från 1992 kammade hem en Grammis i kategorin Årets Rock. Nu kommer det legendariska indiepopbandet Popsicle till Kulturfestivalen i augusti.

Läs mer

Jireel klar för Kulturfestivalen!

En av dom absolut starkast lysande stjärnorna på svenska hiphopscenen kommer till Kulturfestivalen i augusti.

Läs mer

TikTok-fenomenet BELL klar för Kulturfestivalen!

Kulturfestivalen har redan släppt bokningar som Rebecca & Fiona och Myra Granberg. Idag fylls programmet på med Sveriges Pop-och Hiphop stjärna - BELL.

Läs mer

Premiär för dansbandskvällar på Kulturfestivalen

Det är dags att öva in stegen och putsa dansskorna i sommar när Kulturfestivalen bjuder på dansband. Den 16 till 20 augusti kommer man kunna dansa till några av Sveriges mest älskade dansband på Kungsträdgårdens dansbana.

Läs mer

Rix FM festivalen gästar Kulturfestivalen

Rix FM Festivalen gör nedslag i Stockholm och gästar Kulturfestivalen i sommar.

Läs mer

Dur Dur Band International kommer till smygpremiären av Kulturfestivalen på Järvaveckan

Den tredje juni 13.00 blir det afrofunk på Järvaveckan när Kulturfestivalen och Järvaveckan går ihop och bokar discofunklegendarerna Dur Dur Band International.

Läs mer

Kulturfestivalen återvänder i augusti!

Med bara några månader kvar till sommarens stora kulturfest bokas det för fullt inför Kulturfestivalen. Redan nu står det klart att Myra Granberg och Rebecca & Fiona är några av artisterna som spelar på sommarens festival.

Läs mer