Nyheter

Kulturfestivalen 2024: Programmet är här!

Den 14-18 augusti är det återigen dags för Kulturfestivalen! Under fem dagar förvandlas centrala Stockholm till en folkfest med fri entré. Årets program erbjuder en rik palett av kultur, inklusive livemusik, samtal, dans, konst och workshops.

Läs mer

Dags att söka ackreditering till Kulturfestivalen

Sommarens festival börjar närma sig! Nu är du välkommen att söka ackreditering.

Läs mer

Kulturfestivalen presenterar: Caribbean fête

Lördagen den 17 augusti kommer Gustav Adolfs torg att förvandlas till en karibisk fest med DJ:s och MC:s från bl.a Stockholm och London. Dessutom kommer en av världens största soca-artister, KES the Band, hela vägen från Trinidad & Tobago och folkkära artisten Kaliffa att uppträda.

Läs mer

Kulturfestivalen släpper fler artister för 2024

Kulturfestivalen kan äntligen avslöja ytterligare sex spännande akter till årets festival, som äger rum mellan 14-18 augusti i Stockholm. Bland de nya namnen finns Norlie & KKV, Peg Parnevik och Tjuvjakt.

Läs mer

Lucianoz klar för smygpremiären av Kulturfestivalen på Järvaveckan!

Den 30 maj blir det dansband på Järvaveckan när Kulturfestivalen och Järvaveckan går ihop och bokar dansbandsstjärnan Lucianoz.

Läs mer

Kulturfestivalen släpper första artisterna för 2024!

Det är både med spänning och glädje som Kulturfestivalen presenterar de första bokningarna inför årets stora kulturfest som kommer att äga rum mellan 14-18 augusti i Stockholm. Bland de första akterna finns kultbandet Teddybears, libanesiska popstjärnan Elissa och rapartisten Naod.

Läs mer

Rix FM festivalen gästar Kulturfestivalen!

Återigen kommer RIX FM Festival att gästa den stora scenen på Gustav Adolfs torg under Kulturfestivalen.

Läs mer

Kulturfestivalen återvänder – Spara datumen 14-18 augusti

Det är äntligen dags att återförena Stockholm med den sprakande Kulturfestivalen, som kommer att äga rum mellan den 14-18 augusti i år. Med en rikedom av kulturella upplevelser från hela världen är festivalen en höjdpunkt i stadens kalender.

Läs mer

Så blev Kulturfestivalen 2023

Kulturfestivalen är över för i år och sista dagen avslutades med en färgsprakande gatufest på Gustav Adolfs torg.

Läs mer