2 augusti

23 nya programpunkter på Stockholms Kulturfestival!

Med bara två veckor kvar till festivalen släpper vi 23 nya programpunkter. Upplev dragshow, modern dans och årets Rockbjörnen-gala – kultur i dess vidaste bemärkelse, med fri entré till allt.

Läs mer

27 juli

Stockholms Kulturfestival fyller på med mer hiphop

Tre nya artister är klara för Stockholms Kulturfestival. Missa inte när Grammisvinnarna A36 och Imenella samt det nya löftet GAS ger varsin konsert under festivalen!  

Läs mer

19 juli

Tre nya spännande akter till Stockholms Kulturfestival

En hyllningskonsert till Hasse och Tage, klassisk hårdrock och Motowns legendariska låtskatt är de senaste tillskotten till Stockholms Kulturfestival. I augusti kan du se stjärnspäckade framträdanden med bland andra Grynet Molvig, Bonafide och Magnus Carlson på Gustav Adolfs torg.

Läs mer

12 juli

Upptäck familjeprogrammet på Stockholms Kulturfestival!

Vi på Stockholms Kulturfestival är stolta över att presentera årets maxade familjeprogram. Mellan 17 och 21 augusti fylls lummiga Kungsträdgården och Karl XII:s torg med cirkus, sagor, dans, konserter, pyssel och prova på. Här finns något för hela familjen att upptäcka och det är fri entré till allt!

Läs mer

5 juli

Programmet för Stockholms Kulturfestival 2022 är här!

Det är med stor glädje vi presenterar programmet för Stockholms Kulturfestival 2022. Publiken välkomnas till fem dagar fullspäckade med upplevelser. Här finns något för alla att upptäcka och det är fri entré till allt!

Läs mer

23 juni

Afropop-drottningen Yemi Alade och discofunklegenderna Dur Dur Band International kommer till Stockholms Kulturfestival!

Det blir fullkomlig afro-frenzy när afropopens drottning Yemi Alade och Somalias genom tiderna mäktigaste discofunkband Dur Dur Band International intar Gustav Adolfs torg den 19 augusti.

Läs mer

21 juni

The Hives på Stockholms Kulturfestival i augusti

I augusti ställer sig svartvit-klädda kaxiga garagerockbandet The Hives återigen på Stockholm Kulturfestivals största scen. Välkommen att se världens bästa live band mitt i stan till fri entré.

Läs mer

16 juni

Stockholms Kulturfestival släpper de fyra första artisterna!

Äntligen är det dags! Efter två års pandemipaus är Stockholms Kulturfestival tillbaka med en sprakande, myllrande kulturfest i augusti. Det är med stor glädje vi presenterar vårt första artistsläpp som består av de fyra tunga artistnamnen: The Wannadies, Cleo, Jelassi och GAMMAL.

Läs mer

10 maj

Välkommen tillbaka till Stockholms Kulturfestival!

Äntligen har vi det stora nöjet att få hälsa dig välkommen tillbaka till Stockholms Kulturfestival, stadens största kulturfest med fri entré. Årets festival sker 17–21 augusti och är fullspäckad med sprakande kulturupplevelser från världens alla hörn.

Läs mer