Festivalkarta

Denna festivalkarta är från 2017 och kan komma att ändras inför festivalen 2018.

 • Gustav Adolfs torg (GAT)

  Festivalens största scen i hjärtat av huvudstaden mellan Operan och Slottet. Internationella världsstjärnor och några av Sveriges största artister på scenen ramas in av spektakulära helhetsupplevelser, storbildsskärm och helkvällar med DJ:s, vilket förvandlar Stockholms officiella mittpunkt till torget som aldrig sover.

 • Skeppsbron

  Scenen på det pulserande stråket där Slottet möter Strömmen, bjuder på jazz, pop och folk med högoktaniga artister, nya stjärnskott och musik från världens alla hörn. Mästerliga musiker, kraftfulla röster och dansvänliga rytmer i de ljumma sommarkvällarna.

 • Norrbro

  Ett jättelikt veckolångt äventyr med familjeföreställningar och aktiviteter hela vägen till Skeppsbron! Var med i ett fyrverkeri av upplevelser och aktiviteter när länken mellan Operan och Slottet fylls till bredden med föreställningar,
  workshops och prova-på. En maxad festivalvecka på en av Stockholms vackraste platser som bjuder på både energi och lugna stunder, både för minisar och maxisar!

 • Karl XII:s torg (Dansbanan)

  Festivalens dansbana belägen i det prunkande Karl XII:s torg fyller dagarna på festivalen med dans, dans, dans!

 • Kungsträdgården (We Are Sthlm)

  We Are Sthlm, festivalen för alla mellan 13–19 år intar Kungsträdgården 14-18 augusti. Förutom artister på stora scenen, innehåller festivalen ett fullspäckat dagsprogram fyllt att aktiviteter.

   

Gustav Adolfs torg (GAT)

Klicka för att få vägbeskrivning.

Skeppsbron

Klicka för att få vägbeskrivning.

Norrbro

Klicka för att få vägbeskrivning.

Karl XII:s torg (Dansbanan)

Klicka för att få vägbeskrivning.

Kungsträdgården (We Are Sthlm)

Klicka för att få vägbeskrivning.